Romanescu: Nu există blat cu AUR pentru alegerile locale din iunie!

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu susține că nu are niciun blat cu Alianța pentru Unirea Românilor Gorj pentru alegerile locale din luna iunie.

Aceste discuții au apărut după ce in spațiul public au fost aruncate mai multe informații cum ca  Romanescu  l-ar putea avea contracandidat din partea AUR pe viceprimarul Pro România, Gabriel Coica.

In schimb, acesta dă asigurări că nu va face blat cu nicio formațiune politică.

“N-a existat niciodată blat cu nimeni, nu doar cu AUR-ul, nici măcar cu Partidul Național Liberal. Cu Partidul Național Liberal nu vorbim nici măcar de colaborare. Ținând cont că suntem două partide aflate la guvernare, puteam măcar să discutăm de colaborare cu partenerii noștri. Nu există așa ceva. Va fi o competiție deschisă pentru toți cei care-și vor depune candidatura. Așa cum am și declarat, mă interesează, în primul rând, ceea ce face propria mea echipă, ceea ce voi face eu în această competiție electorală. Mă interesează foarte, foarte puțin ceea ce fac contracandidații, nici nu mă interesează cine sunt, pentru că, în competiție, noi deja avem o strategie foarte bine pregătită pentru a câștiga toate alegerile din 2024”, a afirmat Marcel Romanescu.

Lasa un comentariu