Românii preferă vacanțe de Paște în țări musulmane

Turiştii care aleg să călătorească de Paşte prin agenţii de turism nu sunt neapărat în căutarea unei vacanţe tradiţionale, mulţi dintre ei alegând în acest an ţări catolice sau musulmane, destinaţii „calde” unde să poată face plajă, iar cererea a crescut cu 40-50% comparativ cu anul trecut, anunță tour-operatorii.

Sezonul vacanţelor la români, în 2018, debutează cu vacanţa de Paşte. În mod surprinzător, comparativ cu anul trecut, înregistrăm o creştere cu 40% a cererilor de vacanţe în această perioadă în destinaţii extra-europene, acest lucru determinând un record de clienţi în circuite în afara Europei. În acest an, turiştii români au ales pentru sezonul Paştelui vacanţele active în destinaţii precum Peru, China şi Africa de Sud, iar pe segmentul vacanţelor de relaxare vedete sunt Maldive, Republica Dominicană şi Cuba„, a precizat directorul general al Eturia, Sorin Stoica.

Preţurile acestor pachete diferă în funcţie de tipul de vacanţă, astfel că pentru un sejur la plajă tarifele încep de la 1.190 euro/persoană pentru 7 nopţi cu toate serviciile incluse, în timp ce pentru circuite în destinaţii extraeuropene tarifele încep de la 1.350 euro/persoană pentru un circuit de 8 zile care include cele mai importante atracţii ale ţării respective.

Lasa un comentariu