Sancțiune pentru educatoarea care a mâzgălit pe frunte un copil

Educatoarea din Bustuchin care a scris cu pixul pe fruntea unui copil a primit sanctiunea dupa ce  fost cercetata de Comisia de Disciplina de la unitatea de invatamant. Aceasta s-a ales doar cu un avertiment scris asa ca nu va fi afectata la salariu. Cu toate acestea, de aceasta pedeapsa se va tine cont la acordarea calificativului la sfarsitul acestui an scolar.

“La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care a analizat incidentul. Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Georgeta Popescu.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu copilul, având şi un mesaj pentru educatoarea respectivă.

“Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, asa educaţi copiii !”, a transmis bărbatul.

Educatoarea lucrează la grădiniţa din Bustuchin de la începutul acestui an şcolar.

Lasa un comentariu