“Scena teatrului din Târgu Jiu s-a umplut de penibil”

“Scena teatrului din Târgu Jiu s-a umplut de penibil!” O spune fostul prefect de Gorj, Corneliu Raducan, după ce trei tineri actori au fost dați afară de către conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, susținută cu mult patos de către conducerea Primăriei Târgu Jiu.

Din păcate, de la venirea în funcție a doamnei Mariana Ghițulescu, 15 angajați ai teatrului au plecat prin demisie sau au fost dați afară.

“Cei trei tineri actori sunt unii cu care Gorjul se poate mândri: Mihai Rădulea a fost premiat la nivel național și a jucat în cele mai multe spectacole dintre toți actorii teatrului; Iulian Marinescu îl urmează în privința pieselor jucate, iar Ana Negrescu a avut roluri memorabile. Toate acestea nu au contat, pentru că cei trei au intrat în dizgrația conducerii teatrului, susținută cu mare aplomb de către conducerea Primăriei. Uneori, poate, au avut o altă opinie sau au văzut ceea ce nu ar fi trebuit să vadă.

S-a ajuns ca la Târgu Jiu să se pedepsească din nou, după aproape 35 de ani, opinia sau cei care gândesc altfel.”, transmite Corneliu Raducan, pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu