Se construiește un bloc nou într-un municipiu din Gorj!

Bloc nou de locuințe sociale, construit în municipiul Motru. Anunțul a fost făcut de Cosmin Morega, primarul orașului, care a spus că a fost deja semnat contractul de execuție ”Lucrări de construcții și instalații – Bloc locuințe sociale, în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă ”Îmbunătățirea calității vieții în Municipiul Motru”.

Este vizată construirea unui nou bloc de locuințe sociale cu 30 de apartamente din care 20 de apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu o cameră, situat în spatele blocului A1.

”Această investiție este benfică tuturor cetățenilor Municipiului Motru, dar în special tinerilor care au nevoie de o astfel de locuință.

Este vorba de un contract în valoare de 7.295.120,13 lei , aproximativ 1.500.000 euro. Durata de execuție a lucrării este de 12 luni.

Mulțumesc colegilor din Primăria Motru pentru implicare în deblocarea celei de a doua investiții majore pentru municipiu, urmând și altele, așa cum am promis în perioada următoare și sunt sigur că împreună putem dezvolta muncipiul Motru pentru a avea o viață mai bună. După investiția în derulare pentru UATAA Motru, în valoare de 30,2 milioane lei, de astăzi în urma semnării contractului, motrenii vor mai benefică de o investiție de 7.295 120,13 lei.”, a scris Cosmin Morega, pe pagina sa de socializare.

 

 

Lasa un comentariu