Se fac multe angajări în instituții importante din Gorj

Finalul de an a venit cu multe posturi scoase la concurs în mai multe instituții din Gorj.

Astfel că, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, organizează un concurs pentru ocuparea postului vacant de post muncitor întreținere.

Este nevoie de studii liceale cu bacalaureat; minimum 7 ani vechime în specialitatea postului; minim un curs de calificare profesională în domeniile tâmplar, lăcătuș, mecanic, zugrav, vopsitor, electrician.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 noiembrie.

 Se fac angajări și la spitale. De exemplu,  Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari caută să angajeze asistent medical generalist debutant cu curs de radioprotecție, la Laboratorul de Radiologie, un registrator medical debutant și un bucătar.

 Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu caută doi asistenți medicali la Pediatrie și Secția Chirurgie Generală, o infirmieră, o îngrijitoare.

Primăria Comunei Roşia de Amaradia caută îngrijitor curățenie cu studii generale și un an vechime. Trebuie să aibă certificat de absolvire în specializarea fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 3 decembrie, proba scrisă fiind pe 14 decembrie.

 Primăria Comunei Cătunele angajează muncitor calificat.

Trebuie studii medii, certificat de atestare profesională instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, un an vechime.

Proba scrisă va fi pe 3 decembrie 2020, ora 10.00, apoi proba practică și interviul.

Școala Gimnazială Nr. 1 Andreești, comuna Vladimir, caută administrator financiar – 0,5 normă, post vacant, contractual, pe perioadă nedeterminată. Sunt necesare studii superioare și trei ani vechime. Concursul începe pe 8 decembrie 2020, ora 10.00, cu proba scrisă.

Mai multe detalii pot fi văzute accesând link-ul: http://posturi.gov.ro/judetul/gorj/

 

Lasa un comentariu