Șefimea de la Transloc, cu conturi doldora. Au mașini, bărci, conturi frumușele și venituri pe măsură

Conturi doldora, mașini, bărci, vile și posturi călduțe. Asta au prins șefii de la Transloc. Membrii Consiliului de Administrație (CA) ai Transloc, societate aflată în subordinea Primăriei Târgu Jiu, nu duc deloc lipsă de bani. Cel puțin pe hârtie. Asta în condițiile în care angajații unității au declanșat proteste, în această toamnă, pentru a solicita majorări salariale.

Din CA al Transloc fac parte Vasile Căilean, Tiberiu Albu, Traian Luca, Octavian Tâlvescu și Marius Ionescu. Niciunul nu stă rău cu banii și toți au asigurate și alte posturi. Practic, funcția de membru în CA la Transloc nu este decât un back up pentru fiecare dintre ei.

Căilean, șef mai „sărac” dintre șefi

Vasile Căilean este directorul Transloc. În același timp, și membru în Consiliul de Administrație al societății. Potrivit declarației de avere, Căilean deține două terenuri și o casă în Novaci, un apartament în Târgu Jiu și o mașină. 49 de mii de lei câștigă, în fiecare an, de la Transloc.

Tiberiu Albu primește bani și de la Aparegio și de la Transloc și de la Judecătorie

Tiberiu Albu o duce mult mai bine. El este și director economic la Aparegio, de unde primește bani frumoși. Deține un apartament în Târgu Jiu. Un alt apartament l-a donat. Acesta valorează 157 de mii de lei, potrivit declarației sale de avere. Albu are patru conturi în bănci, în valoare de peste 31 de mii de lei. Câștigă 78.191 de lei, anual, de la Aparegio, alți 9.816 lei de la Transloc, ca membru în CA. Și-a mai trecut în cont dividende în valoare de 32.500 de lei. Alți 5.000 de lei a încasat de la Judecătoria Târgu Jiu pentru mai multe expertize.

Și Ionescu știe cum să învârtă banii

Marius Ionescu este și el membru în CA la Transloc. În același timp, Ionescu este directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu. Acesta este proprietarul a trei terenuri și o vilă de 500 de metri pătrați. Conform declarației de avere, deține o mașină, o barcă, o rulotă și trei remorci. Are conturi în valoare de 28 de mii de lei. La capitolul venituri, își trece în cont 57.999 de lei de la Primăria Târgu Jiu, alți 9.816 lei de la Transloc. Marius Ionescu a obținut bani și de la Aparegio, unde a fost în Consiliul de Administrație. De aici, a primit, anul acesta, 10.488 de lei.

Soțul consilierului Liliana Luca, șef și el

Un alt membru al CA de la Transloc este Traian Luca, soțul consilierului local Liliana Luca. Traian Luca deține patru terenuri în Târgu Jiu, o casă tot aici și un apartament în Timișoara. Mai are o mașină și salarii de invidiat. Este angajat la Nurvil, de unde are un venit anual de 17.786 de lei. De la Transloc, primește 9.816 lei. Luca mai este membru în Adunarea Generală a Edilitara, de unde îi vin, în fiecare an, 4.536 de lei.

Conturi, mașini, apartamente…

Octavian Tâlvescu este cel de-al cincilea membru al CA de la Transloc. Potrivit datelor pe care le-a notat în declarația de avere, acesta deține nouă terenuri în Padeș, Târgu Jiu, Drăguțești sau Baia de Aramă. Mai are două apartamente în Târgu Jiu și două mașini. Are conturi în valoare de 61.000 de lei și un alt cont de 13.000 de euro. Primește 13.200 de lei, în fiecare an, de la SC Occo SRL, unde este angajat. De la Transloc, mai încasează 9.816 lei, iar de la Vodafone, în urma unui contract de închiriere, primește 8.800 de lei.

Lasa un comentariu