Sindicalist CEO: Trebuie să luptăm pentru creșterile salariale!

”Trebuie să luptăm pentru creșterile salariale!”, este declarația sindicalistului Gabriel Călărușe care este revoltat din cauza situației financiare dificile cu care se confruntă CEO, în prezent.
Sindicatele nu acceptă ca această perioadă să fie scuza colosului energetic pentru care salariile nu cresc în acest an.
Din punctul său de vedere, acesta compară situația actuală cu cea din anii trecuți, când, compania venea, la fel, după pierderi mari. “Dacă plecăm de la premisa economică, ar trebui să spunem: Nu, nu există nicio variantă pentru creșteri! Până în 2026 sunt blocate orice creșteri salariale! Aceeași situație a fost și anul trecut, și acum doi ani, și acum trei ani. A fost la fel de dificilă situația. Au fost pierderi și mai mari până acum. Eu spun că sunt șanse, și aceasta trebuie să fie lupta noastră, a sindicatelor, să luptăm pentru creșterile salariale”, a reacționat Gabriel Căldărușe, președintele SMEO.
Căldărușe nu va fi de acord ca salariile să rămână la nivelul actual. „Nu trebuie să facem abstracție de munca oamenilor. Trebuie să fie creșteri salariale până la urmă, să fie un anumit echilibru. Sunt sigur că administrația va spune iarăși că e situația grea, că avem plan de restructurare, dar și pentru salariați e o perioadă grea și merită majorări de venituri”, a mai adăugat Căldărușe, la Impact TV.
Este de precizat faptul că, de trei ani, compania este pe minus.

Lasa un comentariu