Sorin Boza: Vom avea o altă abordare a securității muncii la nivel de CEO!

În cadrul emisiunii „ A patra putere’’ , de la Tele 3, Președintele Consiliului Director, Sorin Boza a declarat :

„ Noi de când am venit aici, de la început, am spus că protecția muncii este principalul obiectiv și toată lumea a conștientizat acest lucru și vom vedea imediat, în perioada următoare acțiunile pe care noi le vom decide, pentru că este clar că trebuie să facem mai mult. Nu numai rutina, să fie ceea ce conduce o activitate pe care o desfășurăm. Principalul nostru obiectiv este de a muta centrul de activitate al activității miniere, din interiorul acutualei direcții miniere, deci de la sediu către cariere.”

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan a declarat:

„ din păcate, văd o dezvoltare în spațiul public a unor lucruri care sunt atât de concrete. Ele trebuiesc privite într-un singur mod: toată dezvoltarea asta este inutilă, păguboasă, lucrurile stau în felul următor: aici sunt lucruri exacte, ești electrician, ești mecanic, ești autorizat, te-ai dus la muncă, te echipezi și te supui disciplinei respective. Ai greșit, plătești extraordinar. Cel puțin în domeniul electric, din experiența mea de peste 35 ani, nu iartă niciodată. Deci, acesta este mesajul pe care-l transmit lucrătorilor Complexului Energetic Oltenia: niciodată, dar absolut niciodată să nu se expună, dacă constată că acel utilaj echipat nu este conform în mod ferm, nu-i dă drumul, nu-l pune în exploatare și informează conducerea companiei . Deci, siguranța oamenilor este în decalogul oricărei entități energetice, este pe primul loc

Deasemenea, Sorin Boza a mai spus că securitatea muncii, la nivelul Complexului Energetic Oltenia va fi altfel abordată : ,, vă asigur pe toți și am discutat cu d-l ministru subiectul ăsta la prima oră, că veți vedea o altă abordare a securității muncii la nivel de CEO”.

Lasa un comentariu