Sute de cereri de angajare la SJU Târgu Jiu

Au fost depuse 180 de cereri de angajare la SJU Târgu Jiu după ce, unitatea spitalicească a făcut public anunțul că au fost scoase la concurs un număr de 33 de posturi de personal medical.

Așadar, acesta este un număr record de cereri depuse, angajările fiind făcute pe perioadă determinată la Secția ATI COVID și compartimentele din subordine.

Numărul mare de solicitări a făcut ca realizarea activitatea de validare a acestora să nu aibă loc în termenul anunțat initial și a fost amânat pentru data de 20 aprilie.

„Având în vedere numărul mare de dosare depuse în vederea ocupării, fără concurs, a posturilor temporar vacante, pe perioadă ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, din cadrul structurii ATI Covid – Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, comisiile de selecție a dosarelor vor proceda la validarea acestora în data de 20.04.2021, urmând ca rezultatele validării să fie afișate pe site-ul unității în aceeași zi, respectiv 20.04.2021”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

 

Lasa un comentariu