Sute de jandarmi gorjeni vor fi la datorie de Paște!

Aproximativ 350 de gorjeni vor desfășura în perioada Sărbătorilor Pascale, mai multe activități de a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice.

Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult din municipiile Târgu Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari.
A fost nevoie de suplimentarea numărului de jandarmi pentru a preîntâmpina situațiile care pot afecta liniștea publică și asigurarea unui climat de normalitate, cât și pentru a preveni infectarea cu coronavirusul.
Aceștia reamintesc că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.
Se vor intensifica misiunile de patrulare și în zonele montane și de agrement din Rânca, Runcu și Tismana, unde ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.
Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se află de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să nu se aventureze pe traseele turistice fără a avea un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică şi să folosească numai traseele montane marcate corespunzător.

Lasa un comentariu

One thought on “Sute de jandarmi gorjeni vor fi la datorie de Paște!

Comments are closed.