Târgujiancă bătută de o fată de 15 ani

Un eveniment mai puțin întâlnit în zilele noastre a avut loc la începutul lunii august. O tânără, de 15 ani, a bătut în mijlocul străzii o femeie, de 48 de ani. Întâmplarea a avut ca loc de desfășurare o stradă din municipiul Târgu Jiu. Polițiștii au constatat că cele două femei nu se cunoșteau. Agresoarea a fost prinsă de oamenii legii, abia ieri.

” La data de 25 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, o tânără, de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 6 august a.c., tânăra, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
În cursul zilei de astăzi, tânăra va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. ”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Lasa un comentariu