Tatăl la PNL Gorj, fata la USR Gorj!

Cristina Cremeneanu, fiica lui Mihai Prunariu, actual membru al PNL Gorj a intrat in politică. Aceasta nu a ales partidul din care face parte tatăl său, ci a ales varianta USR Gorj. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care aceasta nu are o înclinație către partidul din care face parte tatăl său. 

Radu Miruta, președintele USR Gorj, apreciază decizia luată de tânăra arhitecta. 

“Bună, dragilor! Sunt Cristina Cremeneanu, arhitect și membru al comunității voastre. Prin prisma meseriei mele, am învățat cum să ascult oamenii, să le aud ideile, să preiau gândurile lor și să le transpun în proiectele mele. Am hotărât să nu mai stau pe margine și să iau atitudine vis a vis de direcția în care ne îndreptăm ca idealuri, viziune și comunitate și să mă implic nu doar în viața civică, ci și într-un partid politic în care cred și cu care mă potrivesc ca ideologie și colectiv. Vă invit alături de mine să luăm atitudine, să nu mai comentăm nereguli din spatele unui calculator și să ne alegem singuri soarta și viitorul pentru noi și copiii noștri. Ieșim în față pentru că avem un cuvânt de spus și pentru că ne preocupă să avem o societate curată din toate punctele de vedere.”, a transmis Cristina Cremeneanu, printr-o postare pe pagina sa de socializare.

”Îmbucurător este ca oameni noi tot vin la USR Gorj. Oameni de calitate, oameni care nu vin pentru funcții, care pot schimba in bine acest județ! E si aceasta o măsura a atmosferei frumoase din USR Gorj. Cristina Cremeneanu e arhitect, s-a întors la Tg Jiu după studii si azi a decis sa nu mai stea deoparte, sa nu mai aștepte privind de la distanta pentru ca lucrurile din jurul ei sa devină mai bune de la sine. Ca nu devin! Si că așteptam degeaba…părinții, noi, copiii noștri! Pare un urcuș greu, pentru ca in Gorjul asta de zeci de ani, cei fara scrupule, fara educație si fara umanitate au ținut populația captiva, fara a dezvolta noi oportunități, astfel încât oamenii sa depindă de ei, ca de niște stăpâni.“, a scris Miruță pe pagina sa de socializare. 

Lasa un comentariu