Victor Ponta a tăiat panglica la inaugurarea Sălii Sporturilor. Cei de la PSD și ALDE au fugit de el ca de ciumă

În timp ce social democrații se îngrămădesc să taie panglici la tot felul de investiții prin toate colțurile județului, când a fost vorba despre un eveniment cu adevărat important, au decis să spună pas. Parlamentarii PSD și ALDE, precum și directorii deconcentratelor care au primit funcții din partea partidului aflat la putere au refuzat să participe la inaugurarea Sălii Sporturilor dintr-un motiv surprinzător: prezența lui Victor Ponta.

Vestea că deputatul va fi prezent la Târgu Jiu i-a iritat atât de tare pe social democrați încât n-au mai ieșit din case numai să nu dea ochi cu fostul premier.  „Poate vorbesc prea mult. Poate îi supăr când spun adevărul și știu că timp de 15 ani, împreună cu oamenii din PSD, eu am făcut lucruri bune și acum ei nu mai fac. Oamenii politici vin la evenimente dacă își respectă alegătorii. Dacă nu îi respectă și ascultă de șeful lor de partid, o să dispară cum au dispărut și alții”, le-a transmis Victor Ponta foștilor săi colegi.

De ce n-au venit pesediștii și cei de la ALDE

La eveniment, nu au venit decât deputații Victor Ponta, Alin Văcaru și Dan Vîlceanu. „Este un fel de protest. Atât eu, cât și parlamentarii de la PSD am stabilit să nu participăm la inaugurarea Sălii Sporturilor. Eu nu am fost de acord de la început să fie demolate Stadionul și Sala Sporturilor de aici, ci să fie construite unele noi la intrare în oraș, undeva în cartierul Vădeni, unde ar fi fost spațiu. Demolarea stadionului și a sălii au dus la retrogradarea echipelor Energia Târgu Jiu și Pandurii”, a fost declarația senatorului Scarlat Iriza.

Ca să nu fie arătat cu degetul că a lipsit de la inaugurarea Sălii Sporturilor, prefectul Ciprian Florescu s-a fotografiat la Ziua Poliției și a postat imaginile pe internet.

Rușinos a fost că până acum cei viceprimarul Aurel Popescu nu pierdea ocazia să se fotografieze în Sala Sporturilor și să-și asume meritele că lucrările s-au încheiat cu bine. Acum n-a avut curaj să treacă peste directiva lui Liviu Dragnea așa că a rămas acasă.

Nimic fără Doina Gorjului!

Pentru că oricum Gorjul a rămas fără echipele fanion de baschet, handbal și fotbalul este pe ducă, autoritățile au vrut să ne arate cum ar fi dacă Sala Sporturilor ar găzdui spectacole de muzică populară. Așa că nimeni alții decât dansatorii de la Doina Gorjului au încins atmosfera la deschiderea Campionatului European de Box Under 22, desfășurat la Târgu Jiu. Asta probabil pentru ca târgujienii să se obișnuiască și cu ideea că va mai dura mult până când vom avea o echipă pe prima scenă a sportului din România și cu rezultate. Până atunci, trăiască obiceiurile moștenite de la fosta conducere PSD a Primăriei Târgu Jiu pe care și le asumă cu vârf și îndesat și liberalul Marcel Romanescu! Rămâne de văzut dacă și la inaugurarea stadionului municipal, focloriștii se vor prinde într-o horă pe gazon.

Lasa un comentariu