Victor Ponta pune tunurile pe un cunoscut centru comercial. L-a dat în judecată și ce daune uriașe cere

Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta, s-a dezlănțuit împotriva unui cunoscut centru comercial și cere daune uriașe pentru atac la persoană și defăimare. Victor Ponta l-a dat în judecată din cauza unor clipuri video care au rulat pe monitoarele instalate în incinta complexului comercial.

Potrivit profit.ro, pe monitoarele din Unirea Shopping Center (USC) au apărut sintagmele „Ei vor sa puna mana pe noi” și „Romania Libera in pericol”, alaturi de imagini cu Victor Ponta și alte persoane.

Reprezentanții Unirea susțin că respectivele monitoare se inchiriaza si ca nu pot controla informatiile afisate.

Prin intampinarea facuta, USC a aratat ca acele monitoare se inchiriaza pentru mesaje publicitare sau de informare catre terti si nu are niciun control asupra informatiilor afisate, lucru stipulat si in contractul de inchiriere, unde se mentioneaza clar ca responsabilitatea pentru acuratetea sau continutul mesajelor afisate apartine exclusiv beneficiarului (celui care inchiriaza spatiul media) . Astfel, in perioada in care au rulat, acele filmulete au fost emise dupa semnarea unui contract intre USC, ca si prestator, si Theta Proficiency SRL, in calitate de beneficiar”, au transmis acestia.

Până în acest moment, Victor Ponta nu și-a exprimat punctul de vedere.

Lasa un comentariu