Victor Ponta trimite noi „săgeți” către fostul său coleg Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta arată că intenția lui Liviu Dragnea de a stabili ”Strategia România 2040” îi aduce aminte de o altă situație din Teleorman. Atunci, Liviu Dragnea a elaborat o strategie de dezvoltate pe 10 ani pentru Teleorman, iar din banii alocați studiilor pentru proiecte și-ar fi făcut, de fapt, inclusiv afișe electorale în campanie. Dacă informația lui Victor Ponta se dovedește reală, procurorii DNA au un nou fir pe care pot merge împotriva lui Liviu Dragnea.

Strategia lui Dragnea pana in 2040? Foarte simplu – sa va ia voturile si banii si sa nu faca nimic din ce v-a promis! La fel ca si “Strategia de dezvoltare a judetului Teleorman” din 2010 ( pe care va rog sa o cititi mai jos)!

Liviu Dragnea nu e in stare sa guverneze Romania nici de la o zi la alta, de la saptamana la alta, sau de pe o luna pe alta – tot ce s-a construit bun in 2012-2016 acum se fura sau se distruge! Romania arata mai rau decat in 2010 cu Basescu desi nu este nicio criza mondiala/ dar el stie cum trebuie guvernata Romania pana in 2040. Care este Strategia lui Dragnea pana in 2040? Cum spuneam : e foarte simpla – vrea sa faca bani si proprietati in Romania sau Brazilia/ sa isi puna “fetele” in functii de unde sa il serveasca si sa il aduleze ca si cadanele din Harem pe Suleyman/ sa scape de dosarele penale pentru toate hotiile pe care le-a facut in trecut si pe care le va face in viitor. Unii spun ca este o gluma sinistra / altii ca paranoia lui Dragnea este atat de avansata incat are nevoie de proiecte si manifestatii comunistoide ( genul celei de la Pitesti unde au lipsit doar portretele gigant ale “Conducatorului”)! 

Pentru a face documentul Dragnea a cheltuit cam 100.000 euro bani publici (din care 75% bani europeni) / si-a facut si afise de campanie electorala pentru el tot cu acei bani.

Intre timp din promisiunile din document s-au realizat fix ZERO / dar firma Teldrum a facut profit cam 10 milioane de euro anual lucrand cu CJ Teleorman si alte institutii publice / iar Dragnea a ajuns mare sef la Bucuresti si acum ii “fraiereste” pe toti romanii cu “Strategii Science Fiction “ cum a facut si cu locuitorii Teleormanului.

Dupa care metoda de la Teleorman se aplica pe plan national : va promite salarii duble si in final luati mai putin ; promite ca lupta cu “Statul Paralel” dar face el un stat paralel la Scrovistea ; are o Strategie sa o schimbe pe Kovesi dar de fapt nu se atinge nimeni de ea daca a lasat-o moale cu Dosarul Teldrum/ ba chiar metoda de la Teleorman acum se aplica si pe plan international : are o Strategie sa mute ambasada Romaniei la Ierusalim dar stie bine ca nu se misca nici macar un fax sau un xerox – doar Dragnea e fericit ca acum de la sarlatan judetean a ajuns chiar sarlatan international!!

Asa ca solutia este foarte simpla si clara : ne lasam mintiti , pacaliti, cumparati si batjocoriti cum s-au lasat oamenii din Teleorman cu Strategia din 2010? Sau il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova …. pana in 2040? De noi depinde”, arată Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Lasa un comentariu