153.000 de lei. Atât cheltuiește Primăria Târgu Jiu cu „manifestările” din decembrie

Primăria Târgu Jiu se pregătește pentru colindători. Aceștia vor trece pragul instituției doar cu programare. De astăzi până la data de 8 decembrie, se pot face înscrierile la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică “Constantin Brâncuși”. Bugetul municipalității pentru manifestările 21 – 31 decembrie este de 113.000 de lei.

În această sumă, este inclus și focul de artificii de Revelion, pe lângă pachetele pregătite pentru colindători. 5.000 de daruri vor fi pregătite pentru copiii care vor colinda aleșii locali. Prețul unui pachet încă nu a fost stabilit. Nu se știe nici ce va conține fiecare. Asta pentru că Primăria Târgu Jiu a scos la licitație pregătirea și achiziționarea pachetelor pentru colindători.

Colindătorii vor trece pragul Primăriei în perioada 21 – 23 decembrie. Anul trecut, municipalitatea a pregătit 7.500 de pachete pentru cei care i-au colindat.

Alți bani, altă distracție…

Altă sumă frumușică de bani s-a dus, și în acest an, pentru aprinderea iluminatului festiv, ospățul cu fasole și ciolan de 1 decembrie, concertul din centrul orașului. Vorbim despre 30.000 de lei. Numai pentru amenajarea Târgului de Crăciun deschis la Târgu Jiu, Primăria a scos din conturi 10.000 de lei.

Lasa un comentariu