Oportunități pentru cei care vor să lucreze la stat. Ce posturi sunt disponibile

Vești bune pentru cei care vânează un post călduț la stat. Mai multe instituții publice anunță că au posturi libere. Este vorba despre un spital, două primării și Oficiul de Cadastru și Publicitate (OCPI) Gorj.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj scoate la concurs două posturi. Vorbim despre un post de consilier juridic și un post de consilier cadastru. Ambele posturi sunt pe perioade determinate. Probele scrise vor avea loc pe 13 decembrie, iar interviul, pe 19.

Primăria Comunei Borăscu angajează un referent asistent. Aici contractul de muncă va fi încheiat pentru o perioadă nedeterminată. Concursul se va organiza în cea de-a treia zi de Crăciun, la sediul Primăriei Borăscu.

Novaci: Post vacant de asistent medical

De un asistent medical este nevoie la Primăria Orașului Novaci. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diploma de şcoală sanitară postiicealâ sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare /diploma de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii-specialitatea medicala, generală;
  • examen pentru obţinerea gradului de principal în specialitatea medicala/generală;
  • minimum 5 ani vechime ca asistent medical;
  • autorizaţie de liberă practică vizată la zi.

12 decembrie, este data limită pentru depunerea dosarelor, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 20 decembrie. Interviul va avea loc două zile mai târziu.

Se caută șef la Dobrița…

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” are nevoie de un șef de birou. Mai exact, șef de Birou Tehnic, Informatică, întreţinere, PSI, Protecţia Muncii şi Protecţia Mediului. Cei care vor depune dosarele de candidatură au nevoie de diplomă de licenţă în profil tehnic și minimum 2 ani vechime în specialitate. Dosarele pot fi depuse până vineri, proba scrisă urmând a avea loc pe 18 decembrie. Interviul este programat pe 21 decembrie.

Lasa un comentariu