Activități organizate de ISU Gorj! 

Activități organizate de ISU Gorj de Ziua Protecției Civile care va fi sărbătorită și la Târgu Jiu!

 Pe data de 28 februarie, în fiecare an se sărbătorește Ziua Protecției Civile. 

Așadar, în perioada 26 februarie – 3 martie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj organizează o serie de activități dedicate populației cu scopul conștientizării riscurilor și cunoașterii măsurilor pe care trebuie să le adoptăm cu toții într-o situație de urgență.

Astfel, la sediul tuturor subunităților de intervenție ale ISU Gorj este organizată „Ziua Porţilor Deschise”, cetățeni de toate vârstele având posibilitatea de a vizualiza tehnica de intervenție utilizată de salvatorii profesioniști în îndeplinirea misiunilor, fiindu-le prezentate, totodată, reguli și măsuri de comportare în diferite situații de urgență.

„În zilele de vineri, 1 martie, și duminică, 3 martie, ne găsiți în incinta Shopping City Târgu Jiu, unde vom prezenta reguli de acordare a primului ajutor calificat.

Pentru ca mesajul nostru preventiv să ajungă la cât mai mulți cetățeni, tot duminică, 3 martie 2024, vom merge în lăcașurile din cult din județ unde vom încerca să purtăm discuții constructive despre prevenirea situațiilor de urgență”, anunță ISU Gorj.

Lasa un comentariu