Adrian Tudor: ”Primarul Romanescu nu poate să înțeleagă aceste lucruri!”

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, l-a învinuit pe Marcel Romanescu, edilul municipiului, că îngreunează procedurile pentru includerea în UNESCO a Ansamblului Brâncuși. Tudor consideră că declarațiile pe care primarul le lansează  în spațiul public sunt iresponsabile.

”Primarul Romanescu nu poate să înțeleagă aceste lucruri. Nu a participat o dată la o întâlnire cu cei care se ocupă de dosarul UNESCO. A considerat că este strict o activitate sau o acțiune a lui Adrian Tudor. Da, m-am implicat foarte mult în povestea asta, pentru a reuși ca ansamblul de la Târgu Jiu să fie recunoscut la nivel mondial, prin includerea sa în UNESCO și se va întâmpla acest lucru. Dar tot ceea ce face, toate declarațiile iresponsabile pe care le face la adresa activității pe care o desfășurăm pentru punerea în valoare a ansamblului, nu fac decât să îngreuneze acest proces”, a afirmat Adrian Tudor, viceprimarul din Târgu Jiu.

 Adrian Tudor nu a fost de acord cu organizarea costisitoarelor evenimente, prin care Romanescu a considerat că poate atrage turiștii. Edilul plătește bani grei, pentru ca numele cu rezonanță să concerteze în municipiul Târgu Jiu, însă cheltuielile par a fi făcute în van. Nu doar că turiștii nu își fac simțită prezența, dar și târgujienii au plecat deja în concedii.

”Nu aș dori să pun în discuție aceste concerte care se desfășoară în centrul municipiului Târgu Jiu, pentru că  eu nu am fost de acord cu cheltuirea a 5 miliarde de lei vechi, ca să faci niște spectacole care nu îți aduc nimic în oraș. Adică te plângi peste tot că nu ai bani, pentru a face investiții și tu cheltuiești banii pentru astfel de activități, făcute fără cap, pentru că acea sintagmă ”organizăm niște spectaole de anvergură,  ca să aducem turiști”, eu i-am demonstrat domniei sale la discuții, că dacă vrei să aduci turiști cu astfel de activități, trebuie să le faci în acele perioade când turiștii nu sunt în Târgu Jiu. (..) Eu nu cred că un turist vine să asculte un concert, pe care îl vede oriunde în țară”, a declarat Adrian Tudor.

 

Lasa un comentariu

One thought on “Adrian Tudor: ”Primarul Romanescu nu poate să înțeleagă aceste lucruri!”

Comments are closed.