Romanescu și Tudor, din nou la cuțite!

Noi conflicte la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Războiul dintre primarul Marcel Romanescu și vicele Adrian Tudor, pare să nu aibă sfârșit prea curând.  Un nou motiv de ceartă a apărut între cei doi, de această dată fiind vorba despre plecarea lui Tudor în China. Viceprimarul a fost invitat să participe la un forum international care privește problemele de turism. Edilul din Târgu Jiu  s-a opus vehement unei plecări în timpul programului și i-a dispus lui Tudor să folosească zilele de concediu de odihnă, chiar dacă este plecat în interes de serviciu. Totuși, Tudor nu pare a fi deranjat de presiunile primarului, mai ales că are zile de concediu din anii precedenți, dar i se pare a fi o răzbunare din cauza invidiei. Romanescu ar fi deranjat că a fost inivitat Tudor și nu el.  

 

” Am fost nevoit să îmi fac cerere de concediu pentru trei săptămâni, aceasta fiind condiția sau dorința lui Romanescu, ca Adrian Tudor să își ia concediu dacă vrea să meargă în China la forumul internațional privind turismul. Nu e o problemă, mă onorează faptul că pot să îmi pun la dispoziție zilele de concediu, neefectuate de mulți ani pentru a vorbi de municipiul Târgu Jiu și de frumoasa zonă în care trăim. Eu cred că a fost un gest de răzbunare, probabil pentru că eu particip la acest forum, în locul domniei sale ca primar”, a transmis Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

 

Romanescu, a replicat în stilul său caracteristic, încercând să combată spusele lui Adrian Tudor. Edilul îl invită grosolan pe Tudor să rezolve problema maidanezilor, făcând legături cu obiceiurile culturale ale Chinei, acolo unde viceprimarul urmează să plece. Mai mult, Romanescu jignește din nou Partidul Social Democrat, din care Adrian Tudor face parte.

 

” Eu apreciez această relație de colaborare între partidele comuniste din cele două țări și între reprezentanții acestor două partied. Sper să nu fie niciun fel de legătură cu faptul că doi chinezi au fost invitați la tabăra de sculptură, adică să fie o reciprocitate. Să vină doi oameni în tabăra de sculptură ca viceprimarul să poată pleca în China, suportându-ne unii altora cheluielile. Dacă aș fi avut posibilitatea să îl întâlnesc în ultima lună la serviciu, i-aș fi spus că ar fi foarte bine să trateze și problema câinilor din Târgu Jiu, mai alesc că acolo se consumă carne de câine și poate din acest punct de vedere putea să discute cu autoritățile din China, să facem și un export de câini”, a comentat Marcel Romanescu.

 

 

Lasa un comentariu