Angajări la mai multe primării din Gorj

Se fac angajări la mai multe primării din Gorj. Astfel că, la primăria comunei Drăgotești se organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat în cadrul Compartimentului Deservire. Pentru a putea participa la concurs este necesară o diplomă/certificat dc calificare profesională în meseria de fasonator mecanic și servant. Concursul va începe pe data de  2 aprilie cu proba scrisă.

La primăria Mușetești se caută un șofer cu studii medii, permis categoriile B, CE, dar și cinci ani vechime în muncă. Proba scrisă va fi pe 8 aprilie, proba practică și interviul urmând în zilele următoare.

De asemenea, și la primăria din Crușeț  se fac angajări, fiind nevoie de un inspector de specialitate, grad profesional II, din cadrul Compartimentului Administratie Publică, Juridic, Resurse Umane și Agricultură.

Sunt necesare studii superioare absolvite cu diplomă în domeniul cadastru și topografie și cel puțin șase luni vechime. Proba scrisă va avea loc pe 5 aprilie, iar interviul în ziua următoare.

Lasa un comentariu