Iohannis: „Acest nou val poate fi chiar ultimul”

Acest nou val poate fi chiar ultimul”, este declarația lui Klaus Iohannis, președintele României, care consideră că acest val ar putea fi ultimul având în vedere numărul tot mai mare de cereri al românilor care vor să se imunizeze împotriva coronavirusului. :

”Acest nou val poate fi chiar ultimul, având în vedere că procesul de vaccinare este în plină desfășurare, iar numărul persoanelor vaccinate crește de la o zi la alta.

Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evolua rapid în sens negativ. Este nevoie de responsabilitate și de un nou efort național acum.

Șansa de a scăpa de pandemie este cu fiecare zi mai aproape și nu putem renunța la prudență chiar acum.

Singurele metode care au fost dovedite științific că pot stopa pandemia sunt măsurile restrictive și imunizarea unui număr semnificativ din populație.”

De asemenea, acesta susține că toate vaccinurile aprobate de Uniunea Europeană sunt vaccinuri sigure. „Nu există motive care să ne determine să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european”, a spus Iohannis, luând în considerare îngrijorările privind siguranța vaccinului AstraZeneca.

Lasa un comentariu