Anton Anton: Complexul Energetic Oltenia este extrem de important pentru mine!

În ședința AGA de vineri, 23 Noiembrie 2018, Ministerul Energiei a propus acționarilor pe un punct din ordinea de zi micșorarea indemnizațiilor variabile ale tuturor directorilor din Consiliul Director de la șase salarii medii pe ramură la trei salarii medii pe ramură. Surpriza a venit din partea Fondului Proprietatea care prin mandatul său nu a votat această inițiativă a celor de la Ministerul Energiei.

Întrebat despre acest lucru, Ministrul Energiei Anton Anton a declarat că nu dorește să comenteze speculațiile apărute în spațiul public referitoare la Complexul Energetic Oltenia.

Anton Anton, Ministrul Energiei:

” Complexul Energetic Oltenia este un complex pe care eu contez în perioada de iarnă și nu numai. În piață apar tot felul de lucruri nefondate iar eu nu doresc să dau răspuns acestora. S-a terminat Sedința Consiliului de Administrație în care s-a luat o decizie: salariile au rămas așa cum au fost. Nu vreau să comentez speculațiile care apar! Ministerul Energiei este atacat de toți. Este foarte important, e foarte vizibil și foarte ușor de atacat, este singurul minister care patronează firme ce produc bani în țara asta.”

Doru Vișan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei:

” AGA este mandatul ministrului, nu al secretarului de stat. S-au făcut tot felul de speculații. Nu s-a materializat aceea reducere a indemnizațiilor. Situația a rămas aceeași ca înainte de această propunere. Înseamnă că au fost argumente foarte serioase în acest sens. ”

 

 

 

Lasa un comentariu

One thought on “Anton Anton: Complexul Energetic Oltenia este extrem de important pentru mine!

Comments are closed.