Aurel Popescu: Bat în lemn să nu vină Romanescu la PSD!

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că bate în lemn, să nu se trezească la PSD cu primarul Marcel Romanescu(PNL). Aurel Popescu, președintele  PSD Târgu Jiu, a câștigat recent alegerile europarlamentare în municipiu, la un procent distanță față de liberalii conduși de primarul în exercițiu Marcel Romanescu. Acesta a și admis că nu s-a implicat prea tare în alegeri, dar „când va coborî Messi în iarbă” procentele ar urma să fie mult mai mari, a anunțat Marcel Romanescu.

Edilul se află în conflict cu șefii PNL de la nivel local, dar și de la nivel central. Se vehiculează că Marcel Romanescu ar putea candida din partea altui partid la alegerile locale din 2020. Între variantele despre care se discută se află și PSD.

Aurel Popescu nici nu vrea să audă de o posibilă venire a primarului liberal la PSD și spune că bate în lemn, să fie ferit de o asemenea situație.

„Bat în lemn să nu vină Romanescu la PSD! Și la noi sunt oameni de valoare care ar putea candida. Dacă ar fi avut valoare l-ar fi căutat partidele, nu ar fi bătut el pe la ușile partidelor, pe la ALDE, pe la Pro România”, a conchis Aurel Popescu, la Radio Infinit.

Lasa un comentariu