Aurel Popescu nu știe dacă este printre posibilii candidați la alegerile locale

Președintele Partidului Social Democrat Târgu Jiu, Aurel Popescu, nu știe dacă a fost inclus în sondajul realizat pentru a stabili un candidat din cadrul formațiunii politice pentru șefia Primăriei Municipiului Târgu Jiu.  Organizația Județeană este responsabilă de astfel de inițiative, în opinia lui Aurel Popescu astfel de teste fiind extrem de utile.

 

Aurel Popescu, Președintele Partidului Social Democrat Târgu Jiu,  nu cunoaște dacă numele său se regăsește în sondajul demarat pentru alegerea unui candidat social democrat care să lupte pentru cârma Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Acesta s-a declarat deschis la discuții pe această temă cu președintele Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber.   Potrivit conducerii formațiunii politice, în cadrul sondajului se regăsesc cel puțin cinci  nume.  Liderului organizației municipale a afirmat că nu a fost întrebat,  dacă dorește să fie înscris în sondaj, alături de alți aspiranți la șefia primăriei. Totuși în studiul sociologic se regăsește și un candidat garantat, fiind vorba de Ciprian Florescu, prefectul de Gorj.

” Este prematur să discutăm despre Primăria Municipiului Târgu Jiu, iunie 2020, atât timp cât nu avem încă desemnat un candidat pentru preșidinția României. Dar când va fi momentul voi purta o discuție cu domnul președinte Mihai Weber, până vom găsi cea mai bună formulă, cea mai bună soluție pentru primărie”, a comentat Aurel Popescu.

Aurel  Popescu  nu consideră viabilă varianta ca un candidat din afara partidului să aibă susținere la alegerile locale, de la formațiunea politică din cadrul căreia face parte chiar el. Totuși dacă se vaajunge într-o asemenea situație,  consideră necesară o consultare internă cu membrii partidului.

Lasa un comentariu

One thought on “Aurel Popescu nu știe dacă este printre posibilii candidați la alegerile locale

Comments are closed.