Bilanțul lui Sorin Boza

Sorin Boza, Director CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), Sorin Boza, a făcut bilanțul de sfârșit de an. Directorul se mândrește că producătorul de energie înregistrează profit după trei ani de pierderi și că a atras sume importante de bani prin Programul Național de Investiții (PNI).

Sorin Boza a anunțat că profitul brut înregistrat în acest an este de 300 de milioane de lei. Asta în timp ce ultimii trei ani au fost încheiați pe pierderi importante, de aproximativ 900 de milioane de lei.

În plus, Boza se laudă că a atras 6,2 milioane de lei prin PNI și că a încheiat actul adiționat la contractul colectiv de muncă, în primăvara acestui an. Ca obiectiv, pentru 2018, Boza și-a propus o producție de lignit de 22,2 milioane de tone și una de energie de minimum 15 terawatti. Asta în condițiile în care își va duce la capăt mandatul. Surse din sânul companiei susțin că lui Boza i se pregătește înlocuirea. Noul director al CEO ar putea fi Constantin Bălășoiu, un apropiat al liderului Partidului Social Democrat Gorj, Florin Cârciumaru.

Lasa un comentariu