Boza, al 5-lea director al CRE

Președintele Asociației “Centrul Român al Energiei” ( CRE ), domnul Corneliu Bodea, propune în calitate de al 5-lea Director pe reprezentantul Complexului Energetic Oltenia, dl Director General Sorinel Boza, membru colectiv A1 al CRE, pentru un mandat de 1 an.

Astfel, în urma aprobării Adunării Generale CRE a propunerii, componența Consiliului Director al CRE va fi:

Dl Corneliu Bodea-Președintele Consiliului Director, care este și președintele CRE

Dl Ioan Roșca-Vicepreședintele Politici energetice și piață de energie

Dl Mihai Păun-Vicepreședintele Proiecte Cercetare-Dezvoltare

Dl Radu Popa-Vicepreședintele Relația cu Mediul Guvernamental și Instituțional

Dl Sorinel Boza-Director

 

CRE funcționează ca organizație neguvernamentală, non profit și apolitică, care identifică, susține și reprezintă în mod independent și echidistant interesele membrilor săi. CRE este o organizație profesională neguvernamentală, fară scop lucrativ sau patrimonial, având drept scopuri:

 

  • Reprezentarea intereselor instituțiilor sectorului energetic românesc (electricitate, gaz, petrol, apă, nuclear,cărbune, energii neconvenționale, institute de proiectare din domeniul energetic) în relația cu instituțiile europene, cu alte instituții si organizații internationale reprezentative în domeniu și în special cu cele având sediul in Bruxelles.
  • Informare si consultanță în domeniul energiei, în general și în electricitate, gaz, petrol, apă, cărbune, nuclear,energii neconvenționale, în particular, prin asigurarea experienței și inteligenței în piața europeană, soluții financiare, managementul serviciilor și servicii de consultanță pentru dezvoltarea strategiilor energetice.
  • Organizarea de activități în sprijinul dezvoltării cooperării și integrarii activităților instituțiilor sectorului energetic românesc în programele structurilor și instituţiilor europene.
Lasa un comentariu