Capitala dă startul cumpărăturilor

ROMEXPO dă startul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă, prin inaugurarea unuia dintre cele mai mari târguri de cadouri – Bucharest Christmas Shopping.

Între 1 și 21 decembrie, se vor regăsi la ROMEXPO  peste 250 de firme din România și Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia, ce vor expune produsele specifice acestei perioade pe o suprafață de peste 11.000 mp.
De la decorațiuni și suveniruri, până la îmbrăcăminte, încăltăminte, produse cosmetice, accesorii pentru casă, jucării sau mâncăruri tradiționale, Bucharest Christmas Shopping își propune să devină destinația de cumpărături pentru sărbători.
Găzduit în Pavilionul Central, dar și pe platformele exterioare, Bucharest Christmas Shopping este mai mult decât un eveniment  dedicat  cumpărăturilor! Târgul îmbină achiziția de produse și bună-dispoziție, zilnic fiind oferite vizitatorilor nenumărate oportunități de distracție.
Patinoar în aer liber, concerte ale unor cântăreți cunoscuți, concursuri și ateliere de creație, vor fi la dispoziția bucureștenilor și nu numai, timp de aproape o lună.

Locație:  Pavilionul A și platformele exterioare

Program de vizitare:

1 – 18 decembrie 2017:  între orele 12.00 – 20.00

19 – 21 decembrie 2017:  între orele 12.00 – 02.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: www.bucharestchristmasshopping.ro

 

Lasa un comentariu