Cat a platit CEO bancilor pentru proiectele de mediu

Oficialii companiei energetice din județul Gorj se laudă cu situația financiară din acest an și cu încrederea pe care o au băncile în Complexul Energetic Oltenia (CEO). În acest an, CEO a făcut achitat 370 de milioane de lei, imprumuturi contractate pentru proiectele de mediu.

Pentru că înregistrează profit, CEO devine client de încredere al băncilor. „In urma prezentarii catre institutiile bancare a activitatii companiei, respectiv a rezultatelor financiare inregistrate la sase si la noua luni 2017, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a trecut din categoria de performanta financiara D in categoria de performanta financiara A.

Ca urmare a imbunatatirii performantei financiare a CE Oltenia s-au creat premisele diminuarii costurilor de finantare bancara atat pentru portofoliul de credite existent, cat si pentru eventuale noi imprumuturi, cu efect benefic in rezultatul financiar al companiei”, transmite conducerea companiei.

Numai în acest an, producătorul de energie a platit catre banci aproximativ 400 de milioane de lei. „Mentionam spre exemplificare ca, in 2017, cheltuielile companiei aferente creditelor accesate anterior pentru proiectele de mediu implementate se ridica la valoarea de circa 370 milioane lei.

Masurarea performantei unei companii reprezinta un element esential pentru aprecierea eficientei si eficacitatii activitatii sale economice. Performanta inregistrata in acest an este obiectivul atins al managementului CE Oltenia, dar si rezultatul activitatii si actiunilor desfasurate de intregea echipa formata din cei peste 13.300 de salariati”, a conchis CEO.

Lasa un comentariu