Mai multe licitații la CEO în 2017

Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) anunță că a avut parte de un an plin de licitații. Cu 800 mai multe decât anul trecut chiar dacă personalul a fost mai puțin decât în 2016. Cele mai multe dintre achiziții au fost atribuite prin intermediul platformei SEAP.

Iată informațiile transmise de CEO: “CE Oltenia a derulat in acest an un numar de proceduri mai mare cu 800 decat cel derulat in anul 2016, cu aportul unui numar de personal usor redus ca urmare a programului de disponibilizare aplicat. Din totalul contractelor incheiate conform Legii nr.99/2016 privind achizitiile publice, aproximativ 96% din valoarea acestora a fost atribuita prin intermediul platformei electronice SEAP.

Din numarul total de proceduri derulate in acest an, 0,4% au fost contestate si solutionate de catre CNSC cu reevaluarea procedurii.

In 2017, conducerea CE Oltenia a dispus ca in elaborarea procedurilor interne de lucru sa fie redusa perioada aferenta circuitului documentelor in interiorul companiei, astfel incat, coroborat cu respectarea timpilor prevazuti de normele legislative pentru derularea procedurilor de achizitii, sa se elimine intarzierile in asigurarea materialelor si echipamentelor necesare procesului de productie”, transmite compania într-un comunicat de presă.

Lasa un comentariu