Ce restricții vor fi instituite în Rânca

Starea de alerta s-a prelungit din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus care a crescut alarmant în ultimul timp.

Așadar, potrivit unui comunicat transmis de CNSU, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică (…) la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, dispuse în Novaci-Rânca din județul Gorj; dar și alte localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș-Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara”, se arată în hotărârea CNSU.

Toate aceste măsuri se aplică de duminică, 14 martie. De asemenea, și circulația în afara locuinței va fi interzisă după ora 22.00.

Lasa un comentariu