Cine e candidatul USR la Primăria Motru

Reprezentanții USR Gorj au schimbat candidatul la Primăria Motru, deși în luna februarie, l-au anunţat pe Cristi Iorga, directorul adjunct al ELCFU Motru, drept candidat la alegerile din 9 Iunie pentru Primăria Motru. 

Cel care va candida va fi, de fapt, omul de afaceri Aurel Slapciu. Nu se știu motivele pentru care a fost făcută aceasta schimbare. 

„Am un mesaj: cu cât vă ambiţionaţi mai tare ca USR să nu candideze la Primăria Moru, cu atât USR vine cu un candidat mai puternic. Sunt, astăzi, alături de colegii mei pentru a lansa candidatura colegului meu, Aurel Slapciu, la Primăria Motru, unul dintre oamenii care au curaj să lupte pentru Primăria Motru” a transmis deputatul Radu Miruţă, preşedintele USR Gorj, pe pagina de socializare.

„Dacă ar fi să spun tot ce-am făcut în ultimii ani pentru acest oraş, ca întreprinzător, ar fi multe. Din punctul meu de vedere, municipiului Motru îi mai trebuie 15-20 de ani pentru a ajunge la statutul de municipiu. Avem nevoie, în primul rând, de dialog, de sănătate, de învăţământ. Am adus 6-7 firme din exterior, dar nici bună ziua nu le-au dat. În Motru, vreau să luptăm pentru siguranţa locuitorilor. Motru nu are trotuare către sate, nu avem iluminat stradal, nu avem medici, sunt 6-7 care au plecat în ultima perioadă. Este o ceartă continuă, unii oameni de afaceri, care şi-au dorit să ţină de afacere, nu mai au cum s-o facă” a declarat Aurel Slapciu.

Lasa un comentariu