Cine este candidatul USR la Primăria Fărcășești? Mesajul lui Miruță

Eleonor Trantie este candidatul USR la Farcasesti. Anunțul a fost făcut de Radu Miruță care spune că deja a fost constituita o echipa buna de oameni pentru consiliul local si in spiritul de bun gospodar dovedit acasa, are determinarea sa gospodareasca eficient comuna in care traieste de o viata.

“Acum 4 ani, in campania electorala, primarul de la Farcasesti reactiona deranjat ca alaturi de niste localnici discutam la poarta despre lipsa canalizarii. Ne-a zis atunci ca l-a prins finalul de mandat fara canalizare, dar ca in primele 6 luni din noul mandat, o va face.

Au trecut alti 4 ani, acelasi primar PNL venit din PSD, iar singura evolutie pe subiect este ca sarpele din poza a crescut mult intre timp, pe santul de la strada in care se deverseaza ceea ce ar fi trebuit sa ajunga in canalizare.

Eleonor Trantie este candidatul USR la Farcasesti. Si-a facut o echipa buna de oameni pentru consiliul local si in spiritul de bun gospodar dovedit acasa, are determinarea sa gospodareasca eficient comuna in care traieste de o viata.

Aici, multi oameni lucreaza/au lucrat la CE Oltenia. Am stat iarasi astazi de vorba cu parte din ei. Domnule Weber, nu va mai chinuiti, oamenilor le este clara si atitudinea PSD, si tupeul cu care propagati minciuni.”, scrie Miruță pe Facebook. 

Lasa un comentariu