Weber, rezervat în declarații privind situația lui Păiuși! 

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, este rezervat în declarații arunci când este întrebat despre situația in care se afla Robert Păiuși, primarul din Stejari. Acesta spune că Partidul Social Democrat “se dezice de comportamentul primarului comunei Stejari, Robert Păiuși si se așteaptă finalizarea anchetei”.

Robert Păiuși s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere după ce a acroşat cu mașina o tânără de 24 de ani, care se afla cu copilul în brațe, în timp ce participa la o acțiune de campanie electorală pentru Alianța pentru Unirea Românilor.

“Ne dezicem de asemenea lucruri, indiferent cine și cum face, dar până la finalizarea anchetei respective, orice persoană poate să se considere nevinovată. Până nu vom avea un rezultat al organelor de specialitate nu vreau să mă pronunț. Nu se pune problema retragerii sprijinului politic. Oricum, ca și partid, ne delimităm de orice formă, de orice persoană care are această meteahnă. Incidente sunt, au fost tot timpul mai mici ca și anvergură, respectiv anumite cuvinte cu un ton puțin mai ridicat, îmbrânceli, dar să știți că lucrurile acestea creează așa o stare de repulsie din partea electoratului, pentru că oamenii așteaptă de la formațiunile politice, de la candidați să vină cu proiecte, cu ceva constructiv, cu propuneri realizabile de a face ceva și nu cu astfel de lucruri. Să știți că oamenii sunt sătui de chestiunile acestea conflictuale”, a declarat liderul social-democraților gorjeni.

Lasa un comentariu