CNI trimite încă două milioane de euro pentru stadionul de la Târgu Jiu

Vești bune de la Compania Națională de Investiții! a fost aprobată suma de două milioane de lei pentru arena sportivă de la Târgu Jiu. Stadionul ar putea fi gata în acest an, spun autoritățile locale, dacă vor veni acești bani. Mai este totuși nevoie de un aviz de la Ministerul Dezvoltării.

Termenul de finalizare a stadionului a fost cu mult depășit, iar aleșii locali nu fac decât să amâne în continuare. Chiar dacă se promitea că va fi inaugurat încă din vara trecută, stadionul este departe de a fi gata. Mai este nevoie de bani pe care Primăria Târgu Jiu nu îi are să poată continua partea sa de lucrări. „O să fiu prezent miercuri şi joi la Bucureşti pentru a purta discuţii cu factorii responsabili din Ministerul Dezvoltării. Sper să fi fost demarat procesul de aprobare a sumei necesare pentru finalizarea lucrărilor. Dacă va fi aşa, eu sper ca anul acesta stadionul să fie gata”, este noua promisiune a primarului Marcel Romanescu.

Până acum, s-au cheltuit peste 20 de milioane de euro cu obiectivul sportiv de la Târgu Jiu. La Sala Sporturilor, lucrările au fost recepționate la începutul acestui an. Și acolo mai trebuie realizate lucrările de amenajare exterioară.

Lasa un comentariu