Condamnare pentru Marin Condescu

Marin Condescu, fostul preşedinte de la Pandurii Târgu Jiu, actualmente membru în CA al clubului, a fost condamnat, joi, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, de către Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă. În plus, Condescu a fost condamnat și la 60 de zile de muncă în folosul comunității la o școală din municipiul Târgu Jiu.

În primă instanţă, pe 9 iunie 2017, Marin Condescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, de către magistraţii Tribunalului Olt, decizie care a fost contestată ulterior la Curtea de Apel Craiova. Judecătorii au menţinut, joi, decizia pronunţată iniţial. Condescu este reprezentantul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) în AGA la echipa de fotbal.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecat şi adjunctul acestuia, fostul vicepreşedinte al clubului, Viorel Temelescu, care a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Lasa un comentariu