Consiliul Județean Gorj oferă informații eronate

Ziua Națională a României va fi marcată în avans, pe 29 noiembrie 2017, orele 10 00, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, prin organizarea unei expoziții în cadrul căreia pot  fi admirate, printre altele, o serie de documente și obiecte aparținând unor veterani de război gorjeni.

„În data de 29 noiembrie 2017, Muzeul Județean Gorj în parteneriat cu Arhivele Județului Gorj, Biblioteca Județeană „Christian Tell” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, aniversează 99 de ani de la realizarea Marii unirii de la 1 decembrie 1918. În cadrul expoziției pot fi văzute poze cu marile personalități din Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, Maramureș, care s-au remarcat ca principali artizani ai neamului, precum și documente cu hotărâri legate de acest mare eveniment istoric”, a declarat Titu Zamfiroiu, șeful secției de istorie.

Din comunicatul de presă al Consiliului Județean, această expoziție ar avea loc marți, 28 noiembrie 2017, orele 11 00

O informație total neadevărată, din nefericire.

În această dimineață, 27 noiembrie 2017, Consiliul Județean Gorj oferea informații în legătură cu manifestările dedicate zilei de 1 decembrie. Din spusele lor, marți, 28 noiembrie 2017, ar avea loc o expoziție foto-documentară la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”.

Dorind să aflăm cât mai multe detalii despre acest eveniment, l-am contactat telefonic pe directorul Muzeului Județean, Dumitru Hortopan, și am aflat cu stupoare că ne-au fost furnizate informații eronate: „Evenimentul va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 10 00. E treaba lor ce comunică”

Aceste situații neplăcute ar fi evitate dacă angajații acestor instituții, s-ar consulta între ei înainte de a informa cetățenii orașului. Încă o dovadă că aparținem unui oraș în care lucrurile nu sunt făcute cu simț de răspundere.

În concluzie, sunteți așteptați miercuri, 29 noiembrie 2017, la expoziția foto-documentară a Muzeului Județean Gorj

 

Lasa un comentariu