Cosmin Popescu se întreabă pe ce drum a venit Orban în Gorj

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, se întreabă pe unde a venit Ludovic Orban, premierul României, în Gorj. Acesta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care prezintă toate drumurile pe care Consiliul Județean le are în administrare și care au fost refăcute și reabilitate.

Nelămurirea președintelui Consiliului Județean Gorj este pe ce drum a venit Orban pentru că, de ani de zile se promite că drumul Scoarța-Drăgășani va fi refăcut. Acest drum trece prin 4 județe și guvernanții promit că va intra în reabilitare completă.Deocamdată se fac doar reparații periodice.

” Acolo unde Consiliul Județean are competențe și drumuri în administrare, se depășește stadiul promisiunilor și se lucrează la infrastructura rutieră!
Mai exact, pe DJ 675 C (Târgu Logrești – Bustuchin – Roșia de Amaradia – Alimpești – Ciupercenii de Olteț, până în DN 67) lucrurile evoluează în bine, faptele luând locul vorbelor deșarte.
Nu este și cazul drumului național DN 67B (Scoarța-Târgu Cărbunești-Licurici-Hurezani-Târgu Logrești), aflat în administrarea Guvernului, drum național unde – deși figurează pe site-ul CNAIR la secțiunea drumuri aflate în execuție (http://www.cnadnr.ro/ro/proiecte/dn-67b) – nu se întâmplă nimic de mai bine de nouă luni de zile.
Sunt curios dacă premierul Orban o fi venit pe-acolo în drumul său spre Gorj. Mă gândesc însă că, probabil, a luat-o pe alt traseu, pentru că altminteri ar fi observat și dânsul același lucru și, în mod sigur, ar fi inclus acest drum printre promisiunile sale. ”, a postat Cosmin Popescu, pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu