Creșterea gradului de internaționalizare a UCB Târgu-Jiu prin participarea la târguri educaționale internaționale și organizarea evenimentului „International Week”

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează, începând cu 15.06.2018 și până la 15.12.2018, un proiect care vizează internaționalizarea învățământului superior din România.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea relațiilor internaționale ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și îmbunătățirea imaginii acesteia.

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu urmărește – prin implementarea proiectului – consolidarea poziţiei pe plan internațional şi dezvoltarea relaţiilor de cooperare cu universităţi din străinătate. Prin desfășurarea activităților transnaționale se dorește dezvoltarea unei comunități academice moderne și deschise din punctul de vedere al internaționalizării, dar și dezvoltarea competențelor internaționale și interculturale ale participanților la activitățile propuse.

De asemenea, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu are în vedere întărirea relațiilor cu actualii parteneri prin participarea, în septembrie 2018, la târgul educațional internațional Conferința și Expoziția Anuală EAIE, Geneva 2018 și prin organizarea primei ediții a evenimentului International Week in UCB.

 

Proiectul cu tiltlul „Creșterea gradului de internaționalizare a UCB Târgu-Jiu prin participarea la târguri educaționale internaționale  și organizarea evenimentului „International Week”” (Domeniul: 2. Internaționalizarea învățământului superior din România, Cod: CNFIS-FDI-2018-0272) a fost câștigat în competiția Fondul de Dezvoltare Instituțională – FDI-2018.

Lasa un comentariu