Avem nevoie de un inginer cu experiență în minerit, în consiliul director!

Potrivit informațiilor apărute în presa locală referitoare la numirea d-lui Daniel Pităroiu în Consiliul Director, Doru Vișan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei a făcut unele precizări foarte importante.

“ Este o ședință a  Consiliului de Supraveghere la CEO, pe ziua de astăzi, programată pentru astăzi la Craiova și are pe ordinea de zi doar constatarea incompatibilității unui membru, atâta tot, niciun act de numire.

Doru Vișan a subliniat faptul că unul din membri este incompatibil, se vacantează un post și începe ceea ce este specific nouă și zonei, adică multă dezinformare.

Întrebat dacă partea politică are vreun amestec în acest lucru, Vișan a declarat că „ nu pot spune acest lucru, doar pot confirma ce discuții am avut cu dl ministru și cu factorul politic, am informat. Eu, secretarul de stat Vișan, își dorește acolo și am solicitat oficial numirea unui inginer cu experiență în minerit, fiindcă postul este pe minerit și aducerea unui om capabil cu un CV bun care să gestioneze această activitate de minerit, extraordinar de importantă și cu un impact asupra companiei covârșitor.

Aceasta este poziția mea, transmisă oficial și urmează să stabilim și să desemnăm un om, directoratul să desemneze un om, să propună Consiliului de Supraveghere un om cu un CV corespunzător, un om cu experiență în minerit, cu rezultate profesionale, cu integritate profesională, cu integritate morală care să corespundă unui post extraordinar de important, după părerea mea printre cele mai importante din specificul activității.”

Ministrul Energiei Anton Anton a ținut și d-lui să facă unele precizări “ nu știu de ce s-a generat scandalul acesta. Complexul Energetic Oltenia până anul trecut a fost pe pierdere, anul trecut este primul an cu profit. De ce acum trebuie să dăm în el, acum este momentul ? Nu știu cine este dl Pităroiu.”

Lasa un comentariu