Cristinel Rujan: „A venit timpul să readucem România pe drumul european ce îi este menit!”

Dragii mei gorjeni,

Niciodată nu am simțit mai acut nevoia de a îndemna la implicare. Acesta este și motivul pentru care m-am gândit să vă adresez aceste rânduri: pentru a vă chema să răspundeți prezent la scrutinul de duminică! A venit timpul să nu mai absentați din propria viață, să vă depășiți nehotărârea sau teama de virus și să vă asumați responsabilitatea ce vă revine, aceea de a vă desemna reprezentanții în Parlamentul României.

În spatele oricăror cifre statistice, economice, se află oameni și viețile lor. În spatele cifrelor reci regăsim copii care au nevoie de educație, părinți care își doresc o viață lipsită de grija zilei de mâine sau seniori care merită o bătrânețe liniștită și fără lipsuri. PSD poate să facă toate aceste lucruri, dar nu singur! Are nevoie de toți cei care simt pe pielea lor ce înseamnă haosul instaurat în societatea noastră de incompetența guvernanților de azi, de toți cei care se simt nedreptățiți de lipsa unei perspective în dezvoltarea personală și profesională.

Iată de ce echipa PSD Gorj vă cheamă să alungăm, împreună, umbra celei mai toxice guvernări pe care a avut-o România postdecembristă. A venit timpul să readucem România pe drumul european ce îi este menit, a sosit vremea, dragi compatrioți, să votăm pentru viitor!

Cristian Rujan,  candidat Senat Partidul Social Democrat Gorj

                                                                                  

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj. Executat de SC IPRESSMEDIA SRL, CUI mandatar financiar coordonator: 11200020
Lasa un comentariu