Dosar penal pentru mai mulți bătăuși din Târgu Jiu!

Dosar penal pentru mai mulți bătăuși din municipiul Târgu Jiu. Un scandal urmat de o bătaie cruntă a avut loc pe data de 1 noiembrie 2023. Imaginile au apărut în spațiul public abia aseară, iar valul de reacții în mediul online au fost unele pline de revoltă deoarece de mai mult timp, patrulele de Poliție Locală, nu există în municipiul Târgu Jiu.

„La data de 1 noiembrie a.c., ora 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că în Piața Prefecturii ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în urmă unui conflict spontan, generat pe fondul de consumului de băuturii alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 26 de ani, din comună Bîlteni”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

 

 

 

Lasa un comentariu