Echipa de robotică de la CNET a primit titlul „Gorjeanul Anului 2017”

Echipa de robotică de la Colegiul Național „Ecaterina Teorodoiu” din Târgu Jiu a primit titlul de „Gorjeanul Anului” în cadrul ședinței de Consiliu Județean din această săptămână. De asemenea, unui olimpic de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” i-a fost oferită o „Diplomă de excelență”.

„În ultimii ani, la nivelul județului Gorj, s-a consacrat, ca un eveniment special, acordarea titlului “Gorjeanul Anului” și distincției “Diplomă de excelență” unor personalități gorjene cu rezultate deosebite în activitate, care și-au pus amprenta asupra promovării imaginii județului nostru, atât în țară, cât și în străinătate. Având în vedere distincțiile și premiile obținute la olimpiadele naționale și județene, care îi confirmă valoarea, inteligența deosebită, seriozitatea și demnitatea, în cadrul ședinței Consiliului Județean Gorj de luni, 25 iunie 2018, a fost aprobată acordarea distincției “Diplomă de excelență” elevului Popescu Ioan din cadrul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

De asemenea, s-a acordat titlul “Gorjeanul Anului” pentru anul 2017, Echipei de robotică TECHNOGODS a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. După participarea la etapa națională, cei zece elevi din cadrul Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu Jiu s-au aflat printre cele patru echipe care au câștigat Competiția Națională de Robotică „First Tech Challenge“, desfășurată la București. După luni de muncă, timp în care şi-au proiectat robotul, strădania lor a fost răsplătită prin succesul la etapa națională. Confirmarea lunilor de muncă asiduă a venit prin calificarea echipei la faza internațională a concursului, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie 2018, la Detroit”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Echipa i-a avut în componență pe elevii Duiu Ion, Zoican Denis-Alexandru, Stamatoiu Liviu-Octavian, Popescu Dumitru, Eduard, Dumitrescu Andrei, Udrescu Vlad Mihai, Nicola Maria Daniela, Rusu Ovidiu, Şandru Robert-Ştefan și Pîrvuleț Mihai Dumitru.

Lasa un comentariu