Exclusiv| Salarii babane la Poliția Locală Târgu Jiu. Nici femeia de serviciu nu duce lipsă de bani

Angajații Poliției Locale Târgu Jiu nu se pot plânge de bani. Au salarii frumușele, iar la acestea se adaugă, în fiecare lună, sporuri și normă de hrană. Chiar dacă banii pentru mâncare nu mai vin de la Primărie pentru că s-au golit conturile, toți angajații Poliției Locale primesc spor pentru condiții vătămătoare. Mai precis 15 % din salariul de bază.

Directorul instituției, Florin Urdea, primește, în fiecare lună, 5.526 de lei plus un spor pentru condiții periculoase, în valoare de 1.028 de lei. Secundul lui Urdea are și el un salariu bun, și anume 5.217 lei și un spor de 960 de lei. Un șef de serviciu cu studii superioare primește o leafă de 4.851 de lei plus un spor lunar de 893 de lei.

Nici consilierii, inspectorii sau polițiștii locali, care au și facultate, nu duc lipsă de bani. Cel mai mare salariu ajunge la 3.419 lei plus un spor pentru condiții vătămătoare în valoare de 653 de lei. Și un consilier debutant primește bani frumoși. Vorbim despre un salariu de 2.079 de lei plus 366 de lei, sporul de pericol.

Fără facultate, dar cu leafă de invidiat

Mai departe, un polițist local, doar cu studii medii, primește între 1.551 de lei și 2.220 de lei. Un referent, fără licență, încasează, lunar, 1.835 de lei plus un spor de 441 de lei. Poliția Locală Târgu Jiu are angajat și un administrator. Acesta nu are facultate și câștigă mai mult decât un alt salariat licențiat de la stat. Este vorba despre 2.169 de lei și un spor de 398 de lei.

Cât primește îngrijitorul

Casierul insituției primește o leafă de 1.894 de lei. La acești bani, se adaugă 350 de lei, suma reprezentând sporul pentru condiții vătămătoare.

Un muncitor calificat, cu studii medii, încasează 2.122 de lei și un bonus financiar de 395 de lei. Cel mai mic salariu, la Poliția Locală, îl primește femeia de serviciu: 1.657 de lei plus un spor de 300 de lei.

Adio, normă de hrană!

Până în luna august a acestui an, toți cei 138 de angajați ai Poliției Locale Târgu Jiu primeau normă de hrană, din vistieria municipalității. Pentru că bugetul instituției s-a subțiat serios, Primăria a luat decizia de a suspenda acordarea normei de hrană pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie. Stelian Mihu, liderul de sindicat al Sindicatului Pro Lex, din cadrul Poliției Locale, a explicat că această suspendare va aduce o pierdere de câte 4.400 de lei în buzunarul fiecărui polițist local.

Lasa un comentariu