Expoziție Florin Hutium la Târgu – Jiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, pornește o serie de expoziții cu artiştii plastici gorjeni care au fost prezenți la Expoziția „100 de artiști pentru 100 România” de la Sala Brâncuși a Palatului Parlamentului – București.  Joi 8 februarie 2018, ora 12.00, are loc vernisajul Expoziției Florin Hutium la Sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Artistul expune 12 narațiuni plastice fără nume într-un grupaj numit „Povestiri”.

”Sub numele de spectacol plastic, poveștile mele se derulează pe scena de pânză, din spatele cortinei de pânză, într-un decor de pânză pictată. Bidimensional, tabloul pictat redă privitorului marea bucurie a nemărginirii precum scriitorul care, prin litere și cuvinte, descrie scene în care cititorul se pierde pe sine alături de personaje”, spunea Florin Hutium în urmă cu un an la vernisajul expoziţiei ‹‹Status Quo››.

Vă așteptăm să vedeți cele 12 lucrări de dimensiuni mari, joi 8 februarie 2018, începând cu ora 12.00, în cadrul expoziției „Povestiri”.

Lasa un comentariu