Fierbere în PNL Gorj. Atac la Dan Vîlceanu: „Parlamentarilor ar trebui să le fie rușine!”

Organizația liberală de la Gorj stă pe un butoi de pulbere. Asta din cauza faptului că deputatul Dan Vîlceanu, la fel cum au procedat și ceilalți colegi din PNL ai parlamentarului, s-au abținut de la vot atunci când demnitarii de la USR au solicitat eliminarea pensiilor speciale.

Mai mult, am citit că parlamentarii noştri s-au abţinut la propunerea cu pensiile speciale. Şi de asta ar trebui să le fie ruşine, că ne pun pe noi aici, în teritoriu, să justificăm chestiile astea pe care ei le fac la Bucureşti”, a spus Eduard Berca, prim vicepreședintele PNL Târgu Jiu.

Comisia pentru muncă din Senat a dat, zilele trecute, un raport de respingere propunerii legislative aparţinând USR prin care pensiile speciale, exceptând cele militare şi ale magistraţilor, se abrogă, a anunţat senatoarea USR Florina Presada, pe pagina sa de Facebook. Potrivit acesteia, senatorii PNL şi PMP din comisie s-au abţinut de la vot, iar cei de la PSD au fost cei care au votat respingerea proiectului.

Berca a continuat să fie revoltat chiar și cu riscul de a fi sancționat în partid.  „Nu ştiu cine decide cum se votează, ar trebui preşedintele partidului sau liderul de grup. Pesediştii erau oricum majoritari în comisia aia. Eu nu ştiu ce au în cap în momentul în care se abţin, chiar nu mai ştiu, sincer. Salariile parlamentarilor au crescut, le mai dăm şi pensii speciale, şi totul de la noi din buzunar. Să văd, dacă nu mă dau afară”, a mai spus Berca.

Lasa un comentariu