Finalizarea stadionului din Târgu Jiu, la două milioane de euro distanță

Va mai trece mult timp până când va fi recepționat Stadionul din Târgu Jiu. Asta pentru că mai este nevoie de o serie de avize de la Compania Națională de Investiții ori de la Ministerul Dezvoltării, dar și de sume mari de bani pentru finalizarea lucrărilor.

Primăria Târgu Jiu a solicitat Companiei de Investiții încă două milioane de euro pentru lucrările exterioare. În total, peste 20 de milioane de euro s-au cheltuit până acum pe lucrările la noua arenă sportivă.

Târgujienii au început deja să se intereseze și când va fi gata parcarea din zonă. “Dincolo de componenta sportivă, ne interesează în mod direct finalizarea cât mai repede a acestei investiţii, pentru că este vorba şi de o parcare subterană de 300 de locuri, care este mai mult decât binevenită pentru municipiu. Sunt multe locuri de parcare la stadion care vor fi folosite, şi vom mai elibera din străzile din zona centrală. Sunt mulţi cetăţeni care au tot întrebat când va fi gata parcarea de la stadion, pentru că este lume care vine în zona centrală la instituţii şi nu găseşte loc de parcare”, a fost declarația viceprimarului Aurel Popescu.

Lasa un comentariu