Firma care trebuia să aduca scaunele la Sala Sporturilor a intrat în faliment

Organizarea Campionatului European de Box Under 22, de la Târgu Jiu, ar putea fi pusă în pericol. Și asta pentru că Sala Sporturilor riscă să nu fie gata până atunci. Competiția europeană va avea loc la începutul lunii martie.

Autoritățile au explicat că firma care a câștigat licitația pentru a aduce scaunele la Sala Sporturilor a intrat în faliment. Astfel că a fost nevoie de organizarea unei noi licitații: Am discutat cu constructorul Sălii Sporturilor și am primit asigurări că problema scaunelor va fi rezolvată în timp util. Furnizorul inițial nu-și mai poate onora comanda pentru care a și primit o bună parte din bani. S-a găsit, însă o altă variantă. Astfel, organizarea Campionatului European de Box nu este pusă în pericol, sunt asigurările viceprimarului Aurel Popescu.

Primarul Marcel Romanescu admite și el că sunt întârzieri la realizarea Sălii Sporturilor. Așteaptă aprobarea bugetului pentru 2018 ca să stabilească și de câți bani este nevoie pentru amenajarea peisagistică exterioară a Sălii, sarcină care intră în atribuțiile Primăriei Târgu Jiu.

Pentru construirea Sălii Sporturilor și a stadionului din Târgu Jiu, Compania Națională de Investiții a alocat peste 20 de milioane de euro, iar construcțiile încă nu sunt gata.

Lasa un comentariu