Gorj:Care sunt salariații din Prefectură care primesc spor de COVID

41 de funcționari din cadrul Prefecturii Gorj, printre care și femeile de serviciu, dar și șoferii pruimesc spor de COVID.

Este vorba despre 30% în plus, la salariul lunar, plus care le revine salariaților mai sus menționați.

Prefectul și cei doi subprefecți nu primesc acest spor.

În spațiul public au apărut mai multe informații cum că, unii dintre angajații Prefecturii, nu ar fi îndreptățiți să primească acest spor. Corina Belteu, putătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj,  a explicat, însă, motivul pentru care această decizie este una corectă și nu una incorectă, așa cum se scria în presă zilele trecute.

Așadar, Corina Belteu spune că pe toată perioada pandemiei, volumul de muncă a crescut semnificativ, iar salariații instituției, pe lângă sarcinile de zi cu zi, s-au văzut nevoiți să se ocupe de partea de coordonare și gestionare a pandemiei de coronavirus de la nivelul județului.

Personalul medical din spitalele NON-Covid nu primește un asemenea spor. În aceeași situație se află și medicii de familie din cabinete. De asemenea, un alt exemplu poate fi cel al angajaților din Direcțiile de Sănătate Publică, unde sporul de Covid este acordat doar pentru cei care merg pe teren.

Lasa un comentariu